söndag 20 april 2008

Nyhetstorka?

Såg på svenska rapport igår (mitt sätt att försöka hänga med i vad som händer i Sverige) men det måste varit den tråkigaste sändningen någonsin. Inte nog med att halva handlade om bandy och ishockey, de hade dessutom ett långt inslag om prinsens misslyckade racingkarriär. Har de nyhetstorka på svt? Jag kan ge dem massor med uppslag, som helt klart är mer intressanta än prinsens bilkörande!

Själva har vi mogekees som springer runt på gatorna och skapar upplopp, i veckan när vi gick från Junction blev vi tillsagda av en bilist att snabba på då det var "trouble behind". Nu på eftermiddagen medan jag satt hemma och räknade matte var mina vänner på fotoutställning om valet och dess efterföljder där de bla fick se bilder på en man som fått huvudet avhugget, barn i kistor och allt vad våldet innebar.
Skulle inte ens våga tala om för en kenyan vad som kan räknas som nyheter i Sverige

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.