söndag 21 oktober 2007

Hata rugby!

Varför? Jo för att hela landet blir helt lamslaget så fort det går en match. Det är värre än Sverige under fotbols VM. Igår kväll var det VM final vilket gjorde det ännu värre. Det första stället vi var på var helt tomt och på det andra satt alla ute i resturangen och såg på matchen. Vår internatföreståndare försökte lugna oss med att alla skulle komma igång efter matchen. Problemet? Matchen skulle sluta vid tolv tiden och bussen skulle hämta oss vid halv ett.
Men vi hade kul i alla fall. Svenska skolan satte som vanligt igång dansgolvet (vi är nämligen alltid först) och efter ett tag började det faktiskt vara en hel del folk. Tack vare J fick vi till och med stanna till ett. Det låter kanske inte som en stor sak men när det gäller våra internatföreståndare är det helt otroligt att de gick med på någonting sådant.

Nu väntar en dags pluggande. Imorgon börjar skolan igen och den här veckan är full med prov och inlämningsuppgifter. Jag måste idag göra matte, svenska, FN, U-land och religion. Men det är bara att hålla ut. Nu är det två jobbiga veckor sen ska vi på en hel veckas fältstudier vid Victoriasjön.

Men till dess är det bara att plugga.

1 kommentar:

Ulrika sa...

Alex! JAg vet vad du menar med Rugbyn! Blev meddragen downtown till en pub förra helgen, under finalen av mina south african och engelska vänner. De blev galna, speciellt synafrikanerna. Ojoj...